Külalisteraamat

Siit lehelt saate lugeda meie klientide tagasisidet mängumaa kohta.
Tagasiside meie külalisteraamatusse saate saata kas e-maili teel või läbi avalehel oleva tagasisidevormi.
--------------------
Tänan teid selle vahava mängumaa käigus hoidmise eest ning soovin jõudu edaspidiseks. Mõtlesin pikalt, et mis teeb selle mängumaa peale atraktsioonide, avaruse ja valguse veel eriliseks? Jõudsin järeldusele, et see on väga oluline, vähemalt minu jaoks, et kõik mänguasjad on alati terved ja mängumaa on puhas. Mul ei teki ühegi atraktsiooni juures mõtet, et kuidas ma oma lapsed nii räpasesse kohta viin! Tundub võib-olla elementaarne olevat, kuid ega ikka paljudes kohtades kahjuks ei ole - seega soovin jõudu ja korrashoiu soovi ka edaspidiseks :)
03.04.205 Hedi
----------------------
Elsaga jäid lapsed ka väga rahule. Samuti jäime rahule ruumidega, hea suur koht ja mahub palju lapsi :)
13.03.2015 Heidi
---------------------
Aitäh, et aitasite korraldada kena peo! Teil on tõesti hästi vahva mängumaa.

07.03.2015 Liina
---------------------
Pidasime siin juba mitmendat pidu, aga ikka tahaks tagasi tulla. Palju ruumi ja väga omanäoline, vahvad tegevused ja sõbralik pererahvas. Suured tänud!
20.10.2014 Merilyn
--------------------
Tahtsin oma tänusõnad edastada. Väga tore pidu oli meie Emma Liisel esmaspäeval. Mängumaa oli ilus, puhas ja väga mõnusalt avar. Peojuht oli samuti tasemel, hetkega suutis kilkavad ja ringitormavad lapsed ümber enda koondada ja koos toimetama panna.

Aitäh veelkord ning edu edaspidiseks!
16.04.2014 Liis
----------------------
Pidasime oma sünnipäeva ära ja jäime väga rahule. Hästi suured kiidusõnad tahaks edasi öelda peojuhile
14.04.2014 Kerly
-------------------
See uus diskotuba on teil mängutoas väga äge.
16.03.2014 Meelika
--------------------
Meile ja külalistele meeldis väga Imeline mängutuba. Tegevust ja ruumi jagus kõigile 40 lapsele. Tänud!
06.04.2014 Airi
--------------------
Jäime väga rahule peoga ja sünnipäevalapsele väga meeldis.
21.12.2013 Marje
--------------------
Me jäime peojuhiga väga väga rahule ja sooviks kindlasti just seda tegelaskuju mänginud inimest järgmine aasta uuesti tellida. Meil on varemgi tegelaskujusid käinud, aga seekordne ületas kõiki varasemaid.
21.10.2013 Margit
--------------------
Kõikidele meie külalistele väga meeldisid ruumid, mõlema ruumi võtmine oli õige valik. Aitäh!
24.09.2013 Maarja
--------------------
Meie sünnipäev oli 08.06 Teie toredas mängutoas.
Soovime tänada Teid, oli väga tore ja meeldiv veeta meie pidu Teie juures.
Soovime Teile edu ja täname veel kord!!!
09.06.2013 Jelena, Katja :)
-------------------
Imelisele mängumaale tulen ma alati hea meelega – üks vahvamaid maid, kus olen sünnipäeva teinud!
01.04.2013 Jänku-Juss
-------------------
Kuna eestlasel pole kombeks eriti kedagi avalikult kiita, siis ma muudan seda traditsiooni ja saada Teile oma tänusõnad.
Käisin laupäeval oma sõbranna lapse sünnipäeval Imelisel Mängumaal. Polnud kahjuks sinna varem sattunud. Üllatusin meeldivalt!
Olen käinud mitmetes erinevates teistes Tallinna ja Harjumaa mängutubades ja seetõttu võrdlusmoment omastkäest võtta. Teil on väga vahva mängumaa! Kõik on nii hoolega läbi mõeldud, pole vaid suvalised plastikust kiiged jms nurka pandud nagu sageli, vaid lastele on kujundatud tõeliselt vahva ruum!
Ma ise ka turnisin Hiina müüril ja käisin muumiat vaatamas!! Äge.
Teie mängumaa on väga mõnus, puhas, soe, valge! Teenindus on väga sõbralik.
Tundub, et teie juba teate kuidas inimesi enda juurde tagasi kutsuda!
Igatahes kindlasti tuleme sinna veel ja ka oma lapse peo sügisel peame Imelisel mängumaal! JÕUDU!!!
04.03.2013 Krettel
---------------------
Aitäh ilusa ja puhta mängumaa eest, klounile ka tervitused ja tänud lastega tegelemise eest!
17.02.2013 Kätrin
--------------------
Täname teie mängutuba, et saime oma lapse 1.a sünnipäeva teie juures pidada. Jäime taaskord väga rahule ja usun, et külastame teie maja tulevikus veel.
05.01.2013 Triin
--------------------
Tahtsin tänada toreda mängumaa ja väga vahva Pipi eest! Maarja pidu õnnestus väga hästi! Lastele väga meeldis, oli avarust ja õhku ning ka täiskasvanud tundsid ennast hästi, neile meeldis eriti soe põrand, mis külmal päeval ei olegi vähetähtis.
29.10.2012 Merike
--------------------
Pidasime täna oma lapse 1.sünnipäeva Teie väikeses mängutoas. Kõik peo külalised jäid ülimalt rahule. Kõik oli nii puhas ja ilus, ruum oli soe ja hubane. Kuna olen ise mitu aastat mänguteas töötanud siis olen käinud paljudes erinevates tubades ja julgen väita, et nii ilusat puhast ja mõnusat tuba Tallinnas juba naljalt ei leia. Teil on ka väga tore perenaine, kes seal suure kõhuga ringi patseeris:) Hästi armas inimene.
Igatahes palju edu teile ja meie külaliste seast kindlasti nii mõnigi peab oma peo Teie juures!
24.10.2012 Triin
-------------------
Aitähh väga toreda peo eest! Meie külalised olid väga mänguhoos ja kolmest tunnist jäi isegi väheks. Järgmine kord võtame tunnikese lisaks. Mõnus avar ja valgusküllane ruum, puhas ja ilus. Pikk laud, vahvad väiksed toolikesed, mahtusime sinna suure seltskonnaga mõnusalt ära! Meil oli niii lõbus :)
20.10.2012 Tuuli
-------------------
Lapse 5.a sünnipavapidu on peetud ja sünnpäevalaps ütles, et see oli parim pidu mis olnud seni. Suur tänu suurepärase võimaluse ja fantastilise peojuhi eest!
11.10.2012 Merike
-------------------
Suured tänud, teie mängumaa pakkus igati positiivse üllatuse. Puhas ja korras, ning ka lastevanematele oli oma diivan, kus juttu puhuda.
07.10.2012 Anto
-------------------
Aitäh suurepärase mängutoa eest, kõik jäid peoga väga rahule!
10.09.2012 Jaanika
-------------------
Meil oli väga vahva sünnipäevapidu, mida nautisid nii emad-isad, vanaemad-vanaisad kui ka kõik väikesed sünnipäevalised. Te olete loonud tõeliselt toreda koha, kus ei hakka kellelgi igav ja kõigi peale on mõeldud. Imetore oli see, et vanemate ja vanavanemate jaoks on olemas rahulik nurgake ja mõnus kiik ning kogu ülejäänud ruum on jagatud mõnusateks mängunurkadeks väiksematele ja suurematele peolistele. Ja mis peamine, kogu ruum oli vaatamata 30-kraadisele temperatuurile õues, mõnusalt jahe! :) Aitäh teile ja mõnusaid ettevõtmisi!
30.07.2012 Ulvi
--------------------
Suur tänu selle suurepärase peokoha eest! Kõik lapsed olid väga õnnelikud!!! Toas oli võimalik korraldada väga põnev viktoriin, kus nii lapsed kui ka vanemad vastuse otsimise käigus palju huvitavat teada said.
19.06.2012 Irina
--------------------
Väga tore pidu oli ja väga tore mängumaa!
15.05.2012 Pille
--------------------
Imeline Mängumaa on väga vahva koht ja seal oli väga lõbus ja huvitav sünnipäeva pidada, kõik külalised jäid väga rahule.

26.04.2012 Marje
-------------------

Tahan teid tänada imelise mängutoa eest! Me kõik jäime väga rahule ja näomaalija oli fantastiline!
02.04.2012 Julia
--------------------
Tahtsime Teid veelkord tänada, meie lapse sünnipäev Teie väikeses mängutoas oli tõesti imeline, kõik lapsed olid õnnelikud ja vanematelt sain ka positiivset tagasisidet:)
26.03.2012 Margit
--------------------
Imeline Mängumaa oli tõesti imeline, kuna keegi meie sõpradest polnud seda kohta varem külastanud, siis sai sellest automaatselt kõigi lemmik! Meie jäime peo kohaga väga-väga rahule! Suured tänud teile!
28.02.2012 Ene
--------------------
Suur aitäh imelise peokoha eest! Lastel oli tõesti väga tore ja nad ilmselgelt nautisid oma tegemisi.
06.01.2012 Maarit
--------------------
Jäime peoruumidega väga rahule. Aitäh sellise ilusa ja toreda mängumaa eest!
04.01.2013 Maria
--------------------
Ütlen siiralt, et teie mängutuba on üks ilusamaid, kus käinud olen. Avar, maitsekalt sisustatud ja põnevate atraktsioonidega. Soovitan seda kindlasti oma sõpradele ja plaanin tulevikus kindlasti mõne sünnipäeva teil maha pidada.
04.10.2011 Triin
-------------------

Tere! Tahtsime Teid tänada suurepärase mängutoa eest! Pidu õnnestus 100%! Eraldi tänusõnad saadaks ka Neiule, kes lõbustas lapsi õhupallidega - fantastika! Soovime Teile edu ja pikki aastaid! Jätkake samas vaimus!

29.09.2011 Anastassia

------------------
Oleme väga rahul. Väga tore päev oli lastel.
28.08.2011 Margit
------------------

Väga lahe mängutuba...puhas,korras...jäime väga rahule...Suur aitähh...:))
02.06.2011 Helis

------------------

Lastele meeldis see koht väga ja Kristopher Robin teatas, et oma järgmise sünnipäeva aasta pärast peab ta ainult Imelisel mängumaal. Tore on see, et pidutseda saab 3 tundi (kuigi ka siis oli lapsi väga raske uksest välja saada :) ja et täiskasvanutele on mõnus nurgake loodud. Kuigi ma ei ole suur mängutubade fänn, siis see koht tõesti meeldis. Ja ka teiste emade kommentaarid olid positiivsed. Nii et aitähh!
04.04.2011 Merylin
-------------------

Olime Teie mängumaal esimest korda, koht ületas ootusi mitmekordselt. Avar, puhas, soe, valge, huvitavad ja mitmekülgsed atraktsioonid, mugav nii lastele kui vanematele. Aitäh Teile selle eest, tuleme kindlasti jälle.
09.03.2011 Erika
----------------
Täname väga hea sünnipäevapidamise koha eest! Suur ruum, kuhu mahub palju lapsi ja tegevust leiavad lapsed eri vanuses ja 3 tunni jooksul ükski laps ei öelnud, et igav on. Vastupidi keegi ei tahtnud ära minna, kuigi väsimus oli juba peal :) Ruumi plussideks nimetan ka... pikk söögilaud, kuhu mahub suur seltskond ja kõigile on ruumi. Huvitavad tegevused lastele. Saab nii hüpata, joosta, ronida ja ka rahulikult raamatuid vaadata, kindlust ehitada ja tüdrukutele kohe kindlasti meeldib Printsessi lossis mängida :)

15.02.2011 Tatjana
----------------

Jäime väga-väga rahule, samuti ka lapsed. Kindlasti külastame teid veel! Hästi sümpaatne mängutuba ja hinnatase samuti mõistlik.
06.02.2011 Annelii
----------------
Teil on väga tore mängumaa. Kõik külalised ja ma ise olime väga rahul.
Kindlasti külastame teid ka edaspidi.
06.02.2011 Veroonika
----------------
Üks toredamaid mängutubasid, kuhu oleme sattunud. Kuna olime siin varem sünnipäeval käinud, siis oli varasemalt seintel olevate küsimustega viktoriin läbitud, igati hariv ja kasulik. Suuremale lapsele meeldis kõige rohkem külaline Printsess ja väiksemale Legod. Lisaks sellele, et kõik on väga uus ja ilus, on uudne ka lähenemine. See pole lihtsalt koht, kus mängida, vaid koht, kus laps saab iga kord midagi huvitavat teada ning õpib midagi. Mulle väga meeldis kuulata, kuidas 6aastane hiljem vanaisale mongolitest ja Hiina müürist rääkis.
10.01.2011 Kirke
--------------------
 

Au ja kiitus Teile nii suurepärase mängutoa loomise eest. Jäime väga rahule oma lapse sünnipäevapeoga. Lastel oli väga huvitav. Samuti tagas laheda äraolemise piisavalt suur ja soe ruum. Igal juhul soovitan kõikidele oma tuttavatele ja sõpradele ainult Imelist mängumaad.

22.01.2011 Marge

------------------

Lapsed jäid väga rahule ja mul oli meeldiv näha, et enamus asju oli väga põhjalikult läbi mõeldud ja lastega arvestades tehtud. Ühe väikese vastuolu leidsin ka: seinal on küsimus maailma pikima jõe kohta ja vastuseks on Niilus, aga uksel on kaart, mis pakub selleks hoopis Amazonase. Aga kokkuvõttes üks väga väga tore ja teistest erinev mängutuba. Jõudu, jaksu ja ettevõtlikust edaspidiseks ja kindlasti külastame teie mängutuba ka tulevikus :)

08.01.2011 Tiia
----------------
Mänguruumid on avarad, põnevad ja üllatusterohked. Mänguasjadest puudust
ei tule ja 3 tunniks jätkub seal kindlasti tegevust. Meie 1-2-aastaste seltskond
leidis seal küllaga huvitavat ja saime oodatud vaheldust oma plaanipärastele
tundidele. Soovitan teistelegi!
30.12.2010 Anneli
-----------
Tänud toreda peo eest ja kindlasti soovitan teie kohta ka oma tuttavatele!
05.12.2010 Helen
-----------
Aitäh väga meeldiva peokogemuse eest. Imeline mängumaa on suurepärane koht lapse sünnipäeva pidamiseks - omanäoline, avar, puhas ja väga huvitavad atraktsioonid lastele. Jäime väga rahule ja soovitame teistelegi.
01.12.2010 Kadri T.
-----------
Fantastilised peoruumid!
16.11.2010 Sirli
----------
See kõik on VÄGA super ! Tõesti imeline mängumaa.
30.10.2010 Anneli
----------------
Aitäh! Meie lastel oli väga tore pidu!!! Väga hea ideega mängukoht!
19.10.2010 Kadri K.
----------